​HJ Diamantskæring ApS er en mindre virksomhed, der i 15 år har tilbudt slibning, skæring og boring i beton i højeste kvalitet.

Alle typer opgaver

Vi dækker hele landet og varetager alle typer opgaver inden for feltet. Intet arbejde er for krævende eller for simpelt for os, og vi har erfaringen og ekspertisen og ikke mindst det helt rette udstyr til at løse enhver opgave til vores kunders store tilfredshed. Vi har dygtige samarbejdspartnere, der gør, at vi altid finder en løsning – uanset omfanget af opgaven.

Vi tilbyder en totalpakke​

Diamantskæring og -boring er et arbejde, der støver og sviner meget, men når du lader HJ Diamantskæring A/S stå for arbejdet, er du garanteret en totalpakke, hvor vi står for såvel den indledende rådgivning som for den efterfølgende oprydning og rengøring.​ Vi udfører enhver opgave med største sans for kvalitet, grundighed og vores kunders tilfredshed, hvorfor du altid er garanteret et holdbart og kvalitetssikkert resultat.​

Kontakt HJ Diamantskæring ApS på telefon 23 43 65 16, hvis du søger en ekspert i diamantskæring, diamantboring og slibning af beton – Vi har 30 års erfaring i branchen.

HJ Diamantskæring A/S